Futbol

Leicester City şampiyonluğa koşuyor

19 Mart 2016 Cumartesi 19:24 - Son Güncelleme 19 Mart 2016 Cumartesi 18:05

Lider Leicester City, Crystal Palace deplasmanından 3 puanla döndü.

İngiltere Premier Lig'de 31. hafta mücadelesi 5 maçla başladı.

Premier Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından lider Leicester City, yıldız oyuncusu Riyad Mahrez'in 34. dakikadaki golüyle Crystal Palace deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü. Puanını 66'ya çıkaran İngiliz temsilcisi, maç fazlasıyla en yakın rakibi Tottenham Hotspur'la arasındaki puan farkını 8'e çıkardı.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Chelsea deplasmanından 1 puanla döndü. Manuel Lanzini ile 17. dakikada öne geçen West Ham United, 45+3'üncü dakikada Chelsea'den Cesc Fabregas'ın golüne engel olamayınca ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda oyuna giren Andy Carroll ile 61. dakikada fileleri havalandıran West Ham karşısında Fabregas, penaltıdan 89. dakikada bir gol daha buldu ve mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Şampiyonluk adaylarından Arsenal, Danny Welbeck ve sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle kariyerinde ilk kez ilk 11'de forma şansı bulan 19 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Alex Iwobi'nin golleriyle Everton deplasmanından 2-0 galip ayrılarak, liderlik yolunda Leicester City'yi takibini sürdürdü.

Ligin orta sıralarında yer alan iki takımın mücadelesinde Stoke City, Watford'a konuk olduğu mücadeleyi Jon Walters ve Joselu'nun golleriyle 2-1 kazandı. Watford'un tek golü, Troy Deeney'den geldi.

Günün diğer maçında ise Norwich City, deplasmanda karşılaştığı West Bromwich Albion'u 1-0 yenerek ligde kalmak adına önemli bir galibiyete imza attı.

Sıradaki Haber
Enes Ünal şov yaptı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz