Futbol

Lineker'den Messi'ye övgü

13 Mart 2014 Perşembe 18:45 - Son Güncelleme 13 Mart 2014 Perşembe 18:46

İngilizlerin efsane futbolcusu Gary Lineker, Lionel Messi'den övgüyle bahsetti.

İngiliz futbolunun efsane yıldızlarından Gary Lineker, Barcelona'nın Arjantinli gol makinası Lionel Messi'ye övgüler yağdırdı.

Eski İngiliz futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın Manchester City'i 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdığı karşılaşmanın ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından maçı değerlendirirken, İspanyol takımın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'yi övdü.

Karşılaşmayı canlı izlediğini ve Barcelona'nın Brezilyalı genç yeteneği Neymar'ın sağ tarafta oynatılmasını akıllıca bulduğunu belirten Lineker, Katalan temsilcisinin böylece Manchester City'nin savunmasının zayıf tarafını çok zorladığını belirtti.

Barcelona'nın ilk golünü atan Lionel Messi'nin karşılaşmada harika bir performans sergilediğinin altını çizen Lineker, "Messi'nin ayakları olağanüstüydü. Benim ne kadar berbat bir oyuncu olduğumu gösterdi. Maçın her dakikası kendimi daha da kötü hissettim" ifadesini kullandı.

Lineker, maçın adamı olarak Arjantinli yıldızı öne çıkarırken, "Tek bir maçta yaptığı olağanüstü hareketlerle benim tüm kariyerimde başardıklarından fazlasını yaptı" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Cantona tutuklandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz