Futbol

Liverpool'da futbolcuların şampiyonluk yorumu

26 Haziran 2020 Cuma 16:22 - Son Güncelleme 26 Haziran 2020 Cuma 16:23

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un şampiyonluğunun ardından futbolcular duygularını kulüp televizyonunda paylaştı. Oyuncular, 30 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu taraftara hediye ederken mutluluk ve gurur ortak duyguydu.

İngiltere'de Liverpool, şampiyonluk sevinci yaşıyor. Kulüp televizyonuna konuşan Liverpool'lu oyuncular, 30 yıl aradan sonra gelen şampiyonlukla ilgili duygularını anlattı.

Virgil van Dijk: "Büyük işler başarmak inanılmaz bir duygu"

"Gerçekten oturup son 2 buçuk sezonda neler olduğunu düşünme fırsatım bile olmadı. Onun zamanı da gelecek. Bizden şüphe edenlerin hatalı olduklarını kanıtlamak, büyük işler başarmak inanılmaz bir duygu. Çalışmalarınızın karşılığını almak... Tabii ki gelişim her zaman devam eder ama bu oyuncu grubu özel ve bunun parçası olduğum için gururluyum."

Trent Alexander-Arnold: "Bu, insanların uzun bir süre boyunca hatırlayacağı bir şey"

"Bu, insanların uzun bir süre boyunca hatırlayacağı bir şey. Hem taraftar hem de takım uzun bir zamandır bekliyordu. Umarım bunun tadını çıkarabiliriz. Açıkçası birkaç ay veya hatta bir yıl önce Premier Lig'i kazandığımızı hayal ettiğimizde olacaklar bizim hayal ettiğimiz gibi olmadı ancak bundan şikayet edip sızlanmayacağız."

Georginio Wijnaldum: "Bu şampiyonluğu taraftara adıyorum"

"Bu takımın ve kulübün bir parçası olduğum için çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Bu şampiyonluğu taraftara adıyorum çünkü bunu çok uzun zamandır bekliyorlardı ve takımlarını sadakatle desteklediler. Bu kadar sadık bir taraftar grubun varsa ve onlara en büyük kupalardan birini verebiliyorsan bu, her şeyi olduğundan daha güzel yapıyor."

Andrew Robertson: "Mağlubiyetlere reaksiyon verebileceğimizi gösterdik" 

“Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'ni kazandık, o madalyayı takmanın beni mutlu etmediğini söyleyemem ama daima daha fazlasını yapabileceğimizi düşündük. Mağlubiyetlere reaksiyon verebileceğimizi gösterdik. Şampiyonlar Ligi finalinde kaybettik ve ertesi yıl onu kazandık. Aynı şekilde Premier Lig'i bir puanla kaybettik ve bir yıl sonra kutlama yapıyoruz."

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Liverpool'un eski oyuncu ve teknik adamlarından tebrik
Yükleniyor lütfen bekleyiniz