Futbol

Liverpool'dan dev hamle

20 Aralık 2013 Cuma 16:36 - Son Güncelleme 20 Aralık 2013 Cuma 17:45

Liverpool Uruguaylı forvet Suarez ile uzun yılları içeren bir anlaşma imzaladı.

Liverpool Uruguaylı yıldız oyuncusu Luis Suarez ile uzun süreli bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'da "mutlu son" yaşandı.  Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 26 yaşındaki oyuncunun Liverpool ile uzun süreli yeni bir sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Suarez, "Çok mutluyum"

İmza töreninin ardından konuşan Suarez, "Liverpool ile yeni sözleşme imzaladığım için çok mutluyum ve uzun yıllar bu formayı giyeceğim. Bazı çok kaliteli oyunculara sahibiz ve kadromuz sürekli iyileşiyor. Bu forma altında birçok kupaya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Liverpool taraftarının kendisine verdiği desteğin bu kararı almasında çok önemli bir etken olduğunu söyleyen Uruguaylı golcü, sahada elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

"Taraftara en büyük yeni yıl hediyesi"

Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers ise dünya klasında bir oyuncuyu kadrolarında tutmayı başardıklarını kaydederek, taraftara en büyük yeni yıl hediyesini verdiklerini söyledi.

Haftada 200 bin sterlin kazanacak

Ada basınındaki haberlerde, Liverpool formasıyla ligde bu sezon oynadığı 11 maçta 17 gol atarak takımının uzun yılların ardından tekrar liderlik potasına girmesine önemli katkı sağlayan Suarez'in, 4,5 yıllığına astronomik bir sözleşmeye imza attığı belirtiliyor. İngiliz oyuncunun bu sezon için haftalık 160 bin, sonraki 4 yılda ise haftalık 200 bin sterlin kazanacağı öne sürülüyor.

Suarez, geçen sezon takımda mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini söylemiş, buna rağmen Liverpool yönetimi, yıldız oyuncusunu satmama kararı almıştı.

Sıradaki Haber
Messi Barçalı yöneticiye sert çıktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz