Futbol

Löw: "En azından bana geri dönebilirdi"

28 Eylül 2018 Cuma 09:26 - Son Güncelleme 28 Eylül 2018 Cuma 11:15

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Mesut Özil ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Londra'daki Arsenal antrenman sahasını ziyaret eden çalıştırıcı, Alman oyuncularla görüştüğünü ancak Mesut'un bunu bilmesine rağmen buluşmaya gelmediğini açıkladı. Löw, "Mesutla uzun yıllar birlikte çalıştık, en azından bana geri dönebilirdi" ifadelerini kullandı.

Irkçı yaklaşımlara tepki göstererek, Almanya Milli Takımı'nı bırakan Mesut Özil, Löw ile görüşmemekte kararlı.

Geçtiğimiz günlerde Londra'daki Arsenal antrenmanını ziyaret eden Löw, gitmeden önce kulübe haber verdiğini ve Alman oyuncularla bir araya gelmek istediğini belirtti..

Löw, Mesut'un dışındaki tüm Alman oyuncular ile bir araya geldiğini ancak Mesut'un bu buluşmayı bilmesine rağmen katılmadığını açıkladı.

Alman çalıştırıcı,"3-4 saat boyunca Arsenal'in tesislerindeydik, ancak bunu bilmesine rağmen Mesut gelmedi. Israrla bizle konuşmak istemiyor, nedenini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Joachim Löw ayrıca, Mesutla uzun yıllar birlikte çalıştıklarını, en azından bir geri dönüş beklediğini belirtti.

Almanya Teknik Direktörü, Mesut'un Milli Takım'dan ayrılmasının ardından bir çok kez oyuncuyu aradığını ancak çağrılarının cevapsız kaldığını söylemişti.

Mesut Özil ise hakkında yapılan açıklamalarına rağmen, Alman futbolundan herhangi bir kişi ile diyaloğa girmemesi ve duruşundan taviz vermemesi dikkat çekti.

Sıradaki Haber
İşte Slaven Bilic'in yeni takımı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz