Futbol

Luce, Alex için dünyaları istedi

27 Ocak 2016 Çarşamba 14:13 - Son Güncelleme 27 Ocak 2016 Çarşamba 12:41

Lucescu, Liverpool'un transfer etmek istediği Alex için 50 milyon avro istedi.

Shaktar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu, Liverpool'un transfer etmek istediği Alex Teixeira için servet istedi. Tecrübeli teknik adam, Brezilyalı futbolcuya 50 milyon avro fiyat biçti. Lucescu, Alex Teixeira'nın Robben ve Di Maria'dan daha iyi olduğunu da iddia etti.  

Shakhtar Donetsk teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna ekibinin yıldızı Alex Teixeira'nın fiyatını açıkladı.

Tecrübeli teknik adam, İngiliz devi Liverpool'un transfer listesinde bulunan 26 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 50 milyon avro istedi.

Oyuncuyu zorla takımda tutmak istemediklerini belirten Lucescu, Liverpool'un Teixeira için yaptığı 35 milyon avroluk teklifin çok düşük olduğunu, bu yüzden de reddedildiğini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Brezilyalı oyuncuyu, Arjen Robben ve Angel Di Maria gibi yıldızlarla da karşılaştırdı.

Alex Teixera'nın Robben ve Di Maria gibi bir takımın kaderini değiştirme potansiyeli olduğunu ifade eden Rumen teknik adam, "Teixeira son derece hızlı ve teknik. Üstelik sakatlanmıyor ve her yıl daha da iyiye gidiyor. Bence Teixeira, Robben ve Di Maria seviyesinde, hatta daha iyi bir oyuncu" dedi.

Bu sezon Shakhtar formasıyla15 lig maçında 22 gol atan Teixeira için Liverpool'un 50 milyon Avro’yu gözden çıkarıp çıkarmayacağı ise merak konusu....  

Sıradaki Haber
Kartal aldı, Rayo'da idmanına çıktı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz