Futbol

"Maçın böyle zorlu geçmesini bekliyorduk"

12 Ağustos 2015 Çarşamba 09:15 - Son Güncelleme 12 Ağustos 2015 Çarşamba 09:16

UEFA Süper Kupa maçının ardından.

 Sevilla'yı normal süresi 4-4 biten maçta, uzatmalarda 5-4 yenerek UEFA Süper Kupa'yı kazanan Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique, karşılaşmanın zorlu geçmesini beklediklerini ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Boris Paichadze Arena'da maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Enrique, güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Maçın böyle zorlu geçmesini bekliyorduk. Bu maç, her şampiyonluğun ne kadar zor kazanıldığını gösterdi. Kazandığımız ve taraftarımızı memnun ettiğimiz için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Henüz 3. dakikada yedikleri golle maça istedikleri başlangıcı yapamadıklarının altını çizen İspanyol çalıştırıcı, "Böyle güçlü bir takıma karşı maç kazanmanın ne kadar zor olduğunu gördük. Sevilla çok iyi oynadı. Biz 4-1 öndeyken risk aldılar ve maça dönmeyi başardılar ama uzatmalarda oyunu bir kez daha kontrolümüze aldık ve kazanmayı bildik" değerlendirmesinde bulundu.

- "Sezona kupayla başladığımız için mutluyuz"

Maçın adamı seçilen Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, sezona kupayla başladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ileten Messi, "Kazandığımız ve sezona kupayla başladığımız için çok mutluyuz. Eve mutlu bir şekilde dönüyoruz" dedi.

Maçın başında beklemedikleri bir gol yediklerini ifade eden Arjantinli yıldız, "Karşılaşmaya iyi başlayamadık. Sonrasında toparlandık, rahatladık ve topa hakim olmaya başladık. Böyle olunca birçok pozisyona girdik ve goller geldi ama kazanmak gerçekten çok zor oldu" şeklinde konuştu.

Messi, kendisi için hangi kupanın daha önemli olduğu yönünde gelen bir soru üzerine, kariyeri boyunca oynadığı tüm kupaların ve finallerin büyük önem taşıdığını, bu maçları birbirinden ayıramayacağını ifade etti.

Sıradaki Haber
PSV'yi kahreden kaleci
Yükleniyor lütfen bekleyiniz