Futbol

Madrid'i 'Real' tanıtıyor

23 Ocak 2015 Cuma 16:55 - Son Güncelleme 23 Ocak 2015 Cuma 16:59

Real Madrid Başkanı: Real Madrid'in imajı, Madrid'in ve İspanya'nın da imajıdır.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, yıldız futbolcu ve basketbolcularıyla hazırladığı tanıtım filmiyle Madrid bölgesine turizm desteği verdi.

Ekonomik kriz sonrası turizmi olumsuz yönde etkilenen Madrid bölgesine son birkaç yıldır önemli destek veren Real Madrid, bu yıl da yeni bir tanıtım filmi hazırladı.

"Enjoy Madrid" başlıklı tanıtım filminde, teknik direktör Carlo Ancelotti, futbolcular Cristiano Ronaldo, Benzema, Isco, Keylor Navas, James, Bale, Kroos, basketbolcular Felipe Reyes, Sergio Llull, Andres Nocioni ve Sergio Rodriguez gibi yıldız isimler yer aldı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen filmin tanıtım töreninde yaptığı açıklamada, "Real Madrid'in imajı, Madrid'in ve İspanya'nın da imajıdır. Kulüp olarak büyük bir büyükelçiyiz" dedi.

Sınırları bulunmayan bir kulüp olduklarına dikkati çeken Perez, "71 ülkede 400 kadar spor okulumuz var. Santiago Bernabeu Stadı her yıl 5 milyona yakın kişiyi ağırlıyor. Nereden geldiğimizi hiçbir zaman unutmasak da biz evrensel bir kulübüz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Madrid'in turizmde yaşadığı düşüşün sona erdiği ve toparlanmaya geçtiği belirtilerek, 2014 yılında Madrid özerk yönetimini 10 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği ve bunun en iyi ikinci istatistik olduğu bildirildi.

Ayrıca 2014 yılında Madrid'e gelen turistlerin yaptıkları harcamaların ise 5 milyar avroyu bulduğu ve bunun rekor olduğu kaydedildi.

Sıradaki Haber
Salih için Roma'ya resmi teklif
Yükleniyor lütfen bekleyiniz