Futbol

Malatya Güncel demek ki bir Marca!

11 Ekim 2013 Cuma 18:36 - Son Güncelleme 11 Ekim 2013 Cuma 19:07

Marca gazetesinin Malatya Güncel'i kaynak göstermesiyle ilgili bu yorum yapıldı.

İspanya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi Marca'nın, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema'yı transfer etmek istediği yönündeki haberinde, Malatya Güncel Gazetesi'nin internet sitesini kaynak göstermesi, yerel gazeteye büyük sevinç yaşattı.

Malatya Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Çelik, haberin, gazetelerinin internet siteleri kaynak gösterilip Marca gazetesinde yayınladıktan sonra sosyal paylaşım sitelerinde yer aldığını ifade ederek, "Malatya Güncel'in böyle bir haberle gündeme gelmesi espiri konusu oldu. Marca gibi bir gazetede, İspanya gibi dünyada sayılı bir medyanın olduğu ülkede, Malatya Güncel'in kaynak gösterilip haber yapılması sosyal paylaşım sitelerinde Marca'yı alaylı bir şekilde gündeme taşıdı" dedi.

"Malatya Güncel demek ki bir Marca!"

Onur kırıcı bir şey olmadıktan sonra kaynak gösterilmelerinde bir sorun olmadığına değinen Çelik, "Reklamın iyisi veya kötüsü olmaz. Malatya Güncel demek ki bir Marca" diye konuştu.

Marca'nın kendilerini kaynak göstermesinden gurur duyuyor

Marca gazetesinin kendilerini kaynak göstermesinden gurur duyduğunu belirten Çelik, şöyle devam etti:

"Bizim tarafımızdan bir haberin paylaşılması, (nitekim kaynağımızda belliydi) burada gerçekten gurur duyuyorum. Bu, Malatya'nın en güzel reklamı diye düşünüyorum. Umarım okuyucu sayımız daha çok artar. Malatya'nın, Türkiye'nin, dünyanın gündemine belirleyici haberlerle çıkarız. Okuyucu oranlarımızın yüksek olmasından dolayı İspanyol gazetesi bizi öne çıkardı. Burada şaşılacak bir şey yok. Artık Malatya'nın haberlerini dünya da takip ediyor. Dünyanın haberlerini de Malatya takip ediyor. Bu da bizim için bir gurur kaynağı. Malatya'nın sesini bütün dünyaya internet üzerinden duyurmamız, Marca gibi bir gazetenin, Eurosport gibi bir televizyonun Malatya Günceli kaynak göstermesi de bizim güvenirliğimizi sergilemiştir." (AA)

Sıradaki Haber
İspanya şike itirafı ile sarsıldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz