Futbol

Mancini transferde bombayı patlattı

08 Ocak 2015 Perşembe 18:46 - Son Güncelleme 08 Ocak 2015 Perşembe 18:57

İtalyan devi İnter, Bayern Münih'ten Xherdan Shaqiri'yi transfer etti.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayern Münih, Arnavut asıllı İsviçreli futbolcusu Xherdan Shaqiri'nin transferi konusunda İtalya'nın Inter takımıyla prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Bayern Münih'ten yapılan açıklamaya göre, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter ile prensipte anlaşan 23 yaşındaki futbolcu, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Milano temsilcisine bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Transferin ayrıntılarına ilişkin iki kulüp de herhangi bir bilgi paylaşmadı ancak Alman Bild gazetesi, Inter'in Shaqiri'yi 18 milyon avro karşılığında 2018-2019 sezonunun sonuna kadar kadrosuna kattığını iddia etti.

Haberde ayrıca Shaqiri'nin transfer prosedürünün, alışılandan biraz farklı uygulanacağı öne sürüldü. Bütçesindeki açık nedeniyle UEFA tarafından gözlem altında tutulan İtalyan kulübünün, bu sezon yeni oyuncu transfer etmesinin zor olduğu, bu yüzden Shaqiri'nin sezon sonuna kadar kiralanacağı, 1 Temmuz'da yeni bütçe hazırlandığında da bonservis bedelinin Bayern Münih'e ödeneceği ileri sürüldü.

Sıradaki Haber
Werder Bremen Antalya'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz