Futbol

Mancini'den milli takıma yeşik ışık!

07 Mart 2016 Pazartesi 17:59 - Son Güncelleme 07 Mart 2016 Pazartesi 20:26

Inter Teknik Direktörü Mancini: "Milli takımda görev almak bir onurdur"

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini, şu an için İtalya Milli Takımı'nda görev almasının söz konusu olmadığını ancak, gelecekte her şeyin mümkün olabileceğini belirtti.

Sky Sport'un sorularını yanıtlayan Inter'in 51 yaşındaki teknik direktörü, İtalya Milli Takımı'ndan ayrılacağı konuşulan teknik direktör Antonio Conte'nin yerine milli görevi üstlenip üstlenmeyeceği sorusuna, "Şimdi olacağını sanmıyorum ama ilerisi için her şey mümkün. Milli takımda görev almak bir onurdur, bu her zaman olacak bir şey değildir" ifadelerini kullandı.

Biraz daha pişmesi mi gerektiği şeklinde esprili bir soru yöneltilen Mancini, "Belki 20 sene sonra, şimdi erken gibi görünüyor" diyerek, şakaya şakayla karşılık verdi.

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Mancini, ligdeki mücadeleye de değinerek, şampiyonluk yarışının Juventus ve Napoli arasında olduğunu, üçüncü bitirenin bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasından ötürü bu sıra için Roma, Fiorentina ve Inter arasında bir mücadele olacağını kaydetti.

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Conte'nin bu yaz Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın ardından görevinden ayrılarak, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin başına geçeceği İtalyan ve İngiliz basınında sıklıkla dile getiriliyor.

Conte'nin milli takımdan ayrılmasının kuvvetli ihtimal olarak belirtildiği İtalyan spor basınında, milli takım teknik direktörlüğü için şimdiden adaylar üzerinde konuşulmaya başlanmış durumda.

Sıradaki Haber
Milli oyuncuya ManU kancası!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz