Futbol

ManU'da De Gea belirsizliği

14 Ağustos 2015 Cuma 12:05 - Son Güncelleme 14 Ağustos 2015 Cuma 12:13

Manchester United ile Real Madrid arasındaki De Gea belirsizliği sürüyor.

De Gea , İngiliz devi Manchester United ile İspanyol devi Real Madrid arasında sıkışmış durumda. Real Madrid'in Casillias'ın varisi olarak gördüğü genç file bekçisine kırmızı şeytanlardan izin çıkmadı.

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Premier Lig’in ilk haftasında Tottenham maçında kadroya almadığı David de Gea için Aston Villa maçında da kadroda olmayacak dedi.

İspanyol file bekçisinin kafa olarak kalede durmaya hazır olmadığını söyleyen Van Gaal “Bu durum transfer sezonu bitene kadar sürecek. De Gea’nın durumunda bir değişiklik yok. Problemlerini henüz bitiremedi bu yüzden de kadro dışı kalmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Manchester United’ın, İspanyol kaleci için Real Madrid'ten 50 milyon avro istediği ileri sürülmüştü. Bu arada Hollandalı çalıştırıcı Barcelona döneminde oyuncusu olan Stoichkov'un sözlerine de cevap verdi.

Eski Bulgar yıldız Van Gaal için yıldızlardan nefret eder ve gittiği her yeri batırır ifadelerini kafasına takmadığını söyledi.

Eski öğrencisi için "Onu Barcelona'dan gönderdiğim için böyle konuşmuş olmalı ama teknik adam olarak aldığım kararlardan sadece biriydi, önemsemiyorum " dedi.

Sıradaki Haber
Everton'da Baines şoku!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz