Futbol

ManU'lu yıldız takımından ayrılabilir

09 Kasım 2013 Cumartesi 16:44 - Son Güncelleme 09 Kasım 2013 Cumartesi 16:57

Meksikalı forvet oyuncusu Javier Hernandez ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın eski teknik direktör yardımcısı Rene Meulensteen, Meksikalı forvet oyuncusu Javier Hernandez'in, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gidebileceğini öne sürdü. İsmi Arsenal ile anılan Hernandez konusunda hafta içinde basında dikkat çekici bir haber yer almıştı. Söz konusu haberde Galatasaray'ın Meksikalı forvet ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Ağustos 2010'da ilk kez forma şansı bulduğu "Kırmızı Şeytanlar" adına, 81 lig maçında 34 gol kaydeden Hernandez, üst düzey performans gösterdiği maçların 38'inde oyuna sonradan dahil olmuştu.

Türkçe "küçük bezelye" anlamına gelen "Chicharito" lakaplı futbolcunun, Wayne Rooney ve Robin van Persie gibi yıldız isimlerin arkasında kaldığı için ara transfer döneminde Arsenal'a gidebileceği iddiası da bir süredir ada basınında yer alıyor. Meulensteen de böyle bir ayrılığın gerçekleşebileceğini belirtti.

Meulensteen, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Hernandez'in takımda kalıp kalmayacağına ilişkin "Düzenli oynamak isteyeceği bir yaşa geldiğini düşünüyorsa, Premier Lig'in diğer üst düzey takımlarından birine gidebilir. O zaman buna kafa yormasını anlayabilirim fakat Manchester'dan ayrılmak kolay değil" dedi.

Bu arada Hernandez'in Manchester United ile sözleşmesi, Haziran 2016'da sona erecek.

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
(ÖZET) Dortmund ağır yaralı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz