Futbol

ManU'nun hedefinde Jadon Sancho var

25 Mayıs 2020 Pazartesi 12:36 - Son Güncelleme 25 Mayıs 2020 Pazartesi 13:21

Manchester United, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. "Kırmızı Şeytanlar", Borussia Dortmund forması giyen İngiliz yıldız Jadon Sancho'yu kadrosuna katmak istiyor.

Manchester United, gelecek sezon Premier Lig'i kazanmak için iddia bir takım kurmak istiyor. Özellikle hücum bölgesinde eksiklerinin olduğunu düşünen "Kırmızı Şeytanlar", gözünü diktiği İngiliz yıldız Jadon Sancho'yu kadrosuna katmak istiyor.

The Mirror'un haberine göre Manu'nun Dortmund'a sunacağı teklif konusunda CAS'ın Manchester City hakkında vereceği karar da etkili olacak.

Spor Tahkim Mahkemesi'nin City'yi Avrupa kupalarından 2 yıl men etme kararını onaması durumunda, "Kırmızı Şeytanlar", Şampiyonlar Ligine doğrudan gitme ihtimali ortaya çıkacak.

Bu durumda Devler Ligi'nden kasasına fazladan 50 milyon sterlin koyacak olan Manchester United, Sancho için 100 milyon sterlin isteyen Dortmund'un şartlarını zorlayabilecek.

Öte yandan 20 yaşındaki İngiliz yıldızın tek talibi de United değil. Liverpool, Paris Saint-Germain ve Real Madrid de Sancho için nabız yokluyor.

2017-2018 sezonunda Manchester City'den Borussia Dortmund'a transfer olan genç oyuncu Bundesliga'da gösterdiği performans ile büyük bir çıkış yakaladı. 

Bu sezon Dortmund ile 37 maça çıkan Jadon Sancho, 17 gol, 20 asistlik performansı ile 37 gole katkı sağladı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Bundesliga'da dev randevu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz