Futbol

ManU'nun yıldızı Türkiye'yi seçebilir mi?

19 Ekim 2013 Cumartesi 13:09 - Son Güncelleme 19 Ekim 2013 Cumartesi 16:12

Manchester United'ın genç yıldızı Adnan Januzaj, geleceği ile ilgili konuştu.

Manchester United'ın genç yeteneği Adnan Januzaj, hangi milli takımda oynayacağıyla ilgili son kararı babasının vereceğini açıkladı.

Kosova basınına geleceğiyle ilgili konuşan 18 yaşındaki Januzaj, "Manchester United'ta mutluyum ve her maça kendimi yüzde 100 vererek en iyi performansımı sunmak istiyorum" dedi. Önemli hedefleri olduğunu vurgulayan genç yetenek, "United ile Premier Lig şampiyonluğu yaşayıp dünyanın en iyi oyuncusu olmak istiyorum" diye konuştu.

Ailesel kökleri nedeniyle Türkiye dahil birçok ülkenin milli takımıyla ismi anılan futbolcu, "Hangi milli takımı seçeceğimi babam belirleyecek, ben de onu dinleyeceğim" ifadesini kullandı.

Januzaj'ın babası Abidin Januzaj, daha önce yaptığı açıklamada, oğlunun Kosova'yı seçmesini istediğini ve Kosova Milli Takımı'nın FIFA'ya üye olmasını beklediğini söylemişti.

Premier Lig'de Manchester United'ın Sunderland ile iki hafta önce oynadığı maçta 2 kez fileleri havalandıran ve takımının maçı kazanmasında başrol oynayan genç futbolcu, ada basınında tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Sıradaki Haber
'Skandal gol' için hakem ne dedi?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz