Futbol

ManU'ya bir darbe daha

19 Ekim 2013 Cumartesi 22:54 - Son Güncelleme 20 Ekim 2013 Pazar 00:35

Manchester United, son dakikada kalesinde gördüğü golle 1 puana razı oldu.

İngitere Premier Lig'in sekizinci haftasında Southampton'ı konuk eden Manchester United, son dakikada kalesinde gördüğü golle 1 puana razı oldu.

David Moyes yönetiminde 7 maçta sadece 10 puan toplayabilen Manchester United, ligde sadece iki gol gören Southampton’ı konuk etti. Kırmızı şeytanlar, maçın son anlarında yediği golle bir puana razı oldu ve lider Arsenal ile olan puan farkı daha da açıldı.

Manchester United 26. dakikada Robin Van Persie ile 1-0 öne geçti. Kaleci ile karşı karşıya kalan Wayne Rooney topu kaleciye nişanladı ama seken top Van Persie’nin önünde kaldı. Kaleciyi geçen Hollandalı golcü topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. 

İlk yarı 1-0 Manchester United üstünlüğüyle geçilirken ikinci yarının büyük bir bölümüne de aynı skor hakimdi. Dakika 89'da ise Southampton Lovren'in golüyle durumu 1-1'e getirdi.  Manchester United bu sonuçla puanını 11'e çıkarırken, Southampton da 15 puana yükseldi. 

Manchester City'den deplasman siftahı

Manchester City ise deplasmanda West Ham'ı 3-1 mağlup ederek hem zirve takibini sürdürdü hem de bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini aldı. 

Mücadelede konuk ekip Manchester City'e galibiyeti getiren golleri 16 ve 51. dakikalarda Agüero ile 80. dakikada David Silva kaydetti. West Ham'ın 58. dakikada Ricardo Vaz Te ile bulduğu tek gol ise teselliden öteye gidemedi.

Öte yandan karşılaşmanın 61. dakikasında Manchester City'den Negredo'nun bir şutu direkten oyun alanına dönerken Sergio Agüero attığı iki golün yanı sıra David Silva'nın golünde de asisti yaparak maçın yıldızı olmayı başardı.

Bu sonucun ardından Manchester City, 8 haftası geride kalan Premier Lig'de 5. galibiyetini alarak 16 puana yükseldi. West Ham ise 8 puanda kalarak istikrarsız sonuçlarını sürdürdü.

Chelsea'den gol yağmuru

Premier League'de zirveyi zorlayan Chelsea, 8. hafta mücadelesinde Cardiff City'yi Stamford Bridge'de ağırladı. Chelsea, geriye düştüğü maçta rakibini farklı yendi, ikinci sıraya yükseldi..

10. dakikada Mutch'tan yediği golle geriye düşen Chelsea, 33. dakikada Hazard'ın golüyle skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 66. dakikada Kamerunlu golcüsü Eto'o ile üstünlüğü eline geçiren Maviler, 78. dakikada Oscar'ın attığı golle rahatladı. 82. dakikada Hazard ile kapanışı yapan Chelsea, sahadan 4-1 galip ayrıldı ve haftayı 3 puanla tamamladı.

Son 4 haftada 10 puan toplayan Londra ekibi, puanını 17'ye çıkardı ve haftayı averajla 2. sırada tamamladı. Konuk Cardiff ise 8 puanda kaldı. 

Sıradaki Haber
MAÇ ÖZETİ! PSG tutulmuyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz