Futbol

Maradona yeni görevine başladı

17 Temmuz 2018 Salı 09:09 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2018 Salı 09:23

Futbolun yaşayan efsanelerinden Diego Maradona yeni görevine başladı. Arjantinli futbol ikonu Beyaz Rusya takımlarından Dinamo Brest'te 3 yıl boyunca futbol yöneticisi olarak görev alacak.

Beyaz Rusya'nın Brest Havalimanı'na inen bu özel uçak futbolun bir efsanesini getirdi. Diego Armando Maradona daha önce kulüp yöneticisi olarak 3 yıllık anlaşma yaptığı Dinamo Brest takımının atkısıyla basının karşısına çıktı.

Futbol ikonuna basın ve taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

57 yaşındaki futbol efsanesi yeni göreviyle ilgili olarak "Ben sorumluluklardan çekinmem ve buradaki proje ilgimi çekti. Birlikte iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nı da değerlendiren Maradona "Hazard ve Mbappe dışında Neymar, Messi ve Ronaldo gibi oyuncuların beklentilerin altında kaldığını" söyledi.

Maradona'nın yönetici olarak görev alacağı Dinamo Brest şu an yarısına gelinen Beyaz Rusya Birinci Ligi'nde 6. sırada yer alıyor.

Arjantinli futbol adamı geçtiğimiz yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nin ikinci lig takımlarından El-Fujirah takımını çalıştırmış ancak takımı 1. lige çıkarmayı başaramamıştı.

Sıradaki Haber
Barcelona geliriyle rekor kırdı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz