Futbol

McGregor'dan üzücü haber geldi

29 Mart 2014 Cumartesi 14:34 - Son Güncelleme 29 Mart 2014 Cumartesi 14:44

İskoç kalecinin böbreğinin alınma riski olduğu açıklandı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Hull City'nin İskoç kalecisi Allan McGregor'un yaşadığı son sakatlık nedeniyle böbreğinin alınma riski olduğu açıklandı.

Geçen sezon Beşiktaş forması giyen Hull City'nin tecrübeli kalecisinin, West Ham United'la hafta içi oynanan maçta rakip oyuncu Mohamed Diame ile çarpışması sonucu kaburgasında kırık olduğu ve iç kanama geçirdiği belirtildi.

Hull City Teknik Direktörü Steve Bruce, Londra'daki Wellington Hastanesi'nde tedavisine devam edilen tecrübeli kalecinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

İngiltere basınına konuşan Bruce, İskoç kalecinin "korkutucu" bir sakatlık yaşamasına rağmen futbol kariyerine devam edeceğini belirterek, "Kaburgasının 9. kemiğinde kırık ve böbreğinde çürük var. Ulaşılması zor bir bölgede olduğu için ameliyat yapılamıyor" dedi.

Mcgregor'un böbreğinin kötü bir hasar alması durumunda alınması gerekeceğini söyleyen Bruce, "Umarım böyle bir şey olmaz. Her zaman bir olasılık var ama şu an her şey yolunda" diye konuştu.

Böbreğin iyileşmesi halinde McGregor'un sakatlığının 6 hafta daha süreceğini vurgulayan Bruce, kontrol amacıyla İskoç kalecinin bir hafta daha hastanede tutulacağını ifade etti.

Sıradaki Haber
İlkay Gündoğan bilmecesi!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz