Futbol

Melo atıldı, Lazio kazandı!

21 Aralık 2015 Pazartesi 00:16 - Son Güncelleme 20 Aralık 2015 Pazar 22:21

Serie A'nın 17. haftasında Lazio, lider Inter'i deplasmanda 2-1 yendi.

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 17. haftasında Lazio, lider Inter'i deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio, ligdeki kötü gidişine bu galibiyetle son verdi. Milano'da Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan ve hakem Paolo Silvi Mazzoleni'nin yönettiği önemli müsabakanın gol perdesini Lazio açtı.

Konuk takım, maçın henüz 5. dakikasında takım kaptanı Antonio Candreva ile 1-0 öne geçerken, bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Karşılaşmanın 61. dakikasında Inter, Arjantinli takım kaptanı Mauro Icardi'nin golüyle maçta eşitliği yakaladı: 1-1.

Hakem Mazzoleni, müsabakanın son anlarında Interli Felipe Melo'nun hareketini penaltı olarak değerlendirince Candreva topun başına geçti. Lazio takım kaptanı, topu ikinci kez ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

Bu gol aynı zamanda maçın skorunu tayin ederken, Lazio bu sonuçla 7 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Mavi-beyazlı Roma takımı, puanını 23'e yükseltirken, beklemediği bir yenilgi alan Roberto Mancini yönetimindeki Inter ise yakın takipçileriyle arasındaki 4 puanlık farkı koruma şansını kullanamadı. Milano temsilcisi 36 puanla ilk sırada yer aldı.

Bu arada, 90. dakikada rakibi Biglia'ya sert müdahalede bulunan Inter'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Melo, direkt kırmızı kart gördü. 90+1.dakikada da Lazio'dan Milinkovic-Savic, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı.

Serie A'da bu akşam oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:

Frosinone-Milan: 2-4

Sampdoria-Palermo: 2-0

Torino-Udinese: 0-1

Sıradaki Haber
Hertha Berlin 3 puanı 2 golle aldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz