Futbol

Messi yeni sözleşme görüşmelerini durdurdu! Peki gider mi?

03 Temmuz 2020 Cuma 22:47 - Son Güncelleme 03 Temmuz 2020 Cuma 23:09

Barcelona'da işler iyi gitmiyor. Üst üste puan kayıplarıyla liderlik koltuğunu Real Madrid'e kaptıran Barça'da Messi de yeni sözleşme görüşmelerini durdurdu. Peki Messi gitmeyi düşünüyor mu? Avrupa basınından derledik.

İspanya'nın ünlü radyosu Cadena Ser, Lionel Messi'nin Barcelona yönetimiyle yeni sözleşme için yaptığı görüşmeleri durdurduğunu açıkladı. 

Katalonya'da yayın yapan radyonun bu iddiası henüz yalanlanmış değil. 

İspanyol medyasına göre ise Messi'nin görüşmeleri durdurmasının sebebi, neredeyse dünyanın her yerinde konuşulan, "Messi takımı yönetiyor" algısı. BBC'ye göre ise Messi, tüm bunlardan "bıktı" ve artık biraz dinlenmek istediğini ifade etti. 

Belki de tarihin en büyük birlikteliklerinden biri olan Messi-Barcelona birlikteliği ise, düşük yüzdeli bile olsa tehlikeye girdi. 

Radyoda yayınlanan El Larguero programı ise, iddiaları bir üst düzeye taşıdı ve Messi'nin gelecek sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini söyledi. 

Messi'nin, Griezmann ile de ilişkilerinin kötü olduğu belirtiliyordu. Marca'ya göre ise, Messi bunu şiddetle yalanlıyor. Takım içinden gelen bilgiler de bunu doğrulamıyor. Messi, hiçbir zaman kimseyle arasının kötü olmamasına karşın bu tarz dedikodulardan rahatsız olduğunu da sık sık dile getiriyor. 

Arjantinli yıldızın, teknik direktörleri kendi belirlediğine dair iddialar dolaşıyor. Bu iddialardan ilki, Tata Martino'yu Messi'nin kovduğuydu. Şimdi de Messi'nin, Setien'i getirdikten sonra beğenmediği için "zorluk" çıkardığı belirtiliyor. Ancak İspanyol medyası, hafta boyunca Messi'nin tüm bu konuşulanların yanlış olduğunu savunduğunu ifade ediyor. 

Tüm bu olanlara Barcelona ve Katalonya için önemli bir isim olan Gerard Pique de dahil oldu. Pique, geçtiğimiz gün attığı tweette, birlik çağrısı yaptı. 

Geçmişte de Messi'nin sözleşme görüşmelerinde pürüzler çıkmıştı. Hatta en son yapılan görüşmelerde Inter 150 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye yanaşmış, ancak Messi istememişti ve buzlar erimişti. 

O görüşmelerden hemen sonra ise Pep Guardiola'nın henüz devraldığı Manchester City'e transferi gündeme gelmişti. Vergi kaçakçılığı davası yüzünden gitmeyi düşünen Messi, bir kez daha ikna edilmişti. 

Peki bu kez ikna edilebilecek mi?

Bu sorunun cevabı net olmasa da, Messi'nin son zamanlardaki transfer politikalarından şikayetçi olduğu biliniyor. El Mundo Deportivo'ya göre ise Xavi'nin takımın başına geçme ihtimali, Arjantinli yıldızın kalma ihtimalini güçlendiriyor. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Arsenal, Martinelli'nin sözleşmesini uzattı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz