Futbol

Messi'den Barça'ya dönüş sinyali

23 Kasım 2021 Salı 16:46 - Son Güncelleme 23 Kasım 2021 Salı 16:52  |  Kaynak : TRT SPOR

İspanyol basınına konuşan Lionel Messi, "Barcelona'ya katkı verebileceğimi düşünürsem, dönmeyi isterim" dedi. Arjantinli oyuncu, Xavi'nin Katalan ekibini yeniden ayağa kaldırabileceğini de öne sürdü.

Lionel Messi, İspanyol basınına konuştu.

Paris’te mutlu olduğunu belirten Arjantinli futbolcu, "Fransa'ya ve takımıma uyum sağladım" dedi.

Messi, Paris Saint Germain'e transferi konusunda, "Bana Barcelona'dan ayrılmam gerektiğini söylediler, ben de bunu yaptım. Bu konuda başka açıklama yapamam" ifadesini kullandı.

Eski takım arkadaşı Xavi'nin Barcelona'yı yeniden ayağa kaldırabilecek doğru isim olduğunu kaydeden Messi, "O, takımının her şeyini iyi biliyor ve başarının nasıl kazanılacağının da farkında" diye konuştu.

Arjantinli yıldız, Katalan ekibine dönme ihtimaline de açıklık getiren yıldız isim, "Bu büyük kulübe katkıda bulunmak beni mutlu eder. Bu, saha içinde mi olur yoksa saha dışında mı bunu bilmiyorum. Bildiğim tek şey, bir gün Barcelona'ya mutlaka geri döneceğim" dedi.

Messi, İspanya Ligi'nde Ronaldo ile yaşadığı rekabetin hatırlatılması üzerine; "Aynı amaç için yıllarca farklı takımlarda mücadele ettik, bu ikimiz için de güzel bir hatıra olarak kalacak." ifadelerini kullandı. 

Etiketler : BarcelonaMessiXavi
Sıradaki Haber
Lyon- Marsilya maçındaki olay nedeniyle ilk ceza verildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz