Futbol

Messi'nin futbol hayatı tehlikede!

11 Kasım 2013 Pazartesi 11:49 - Son Güncelleme 11 Kasım 2013 Pazartesi 22:26

Bu sezon 4. kez sakatlanan Messi, futbol dünyasını şoka soktu.

İspanya La Liga'da Real Betis'i yenerek liderlik yarışında rakipleriyle arasındaki farkı açmaya devam eden Barcelona'da yeniden sakatlanan Lionel Messi şoku yaşanıyor. Doktorlar, Messi'nin sakatlığının ciddi olduğunu ve Arjantinli yıldızın forma giymede ısrarlı olmayı sürdürmesi halinde futbol hayatını tehlikeye atabileceği uyarısında bulundu.

Lig sonuncusu Real Betis'i 4-1 yenen Katalan ekibinde maçın 22. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Lionel Messi futbol dünyasını şoka soktu.

Messi'nin bu sezon aynı yerden dördüncü sakatlığı olduğu belirtildi. Yıldız oyuncu ilk sakatlığını hazırlık kampında yaşamış ve birçok özel maçta görev alamamıştı. İkinci sakatlığını Süper Kupa sonrası yaşayan Messi iki resmi maçı kaçırmak zorunda kalmıştı. 28 Eylül tarihinde bu sezon üçüncü sakatlığını yaşayan oyuncu bu sakatlık sonucunda da üç karşılaşmada forma giyemedi. 

Sakatlığı ciddi

Doktorlar Messi'nin sakatlığının ciddi olduğunu ve Arjantinli yıldızın forma giymede ısrarlı olmaya devam etmesi halinde futbol hayatını tehlikeye atabileceği uyarısı yaptılar.

Messi'nin takım arkadaşı Cesc'in Arsenal forması giydiği dönemde aynı sorunla karşılaştığına vurgu yapan doktorlar Barcelonalı oyuncunun uzun bir süre dinlendirilmesi gerektiğine işaret ettiler. İspanyol medyası ise teknik direktör Tata Martino'nun bu duruma acilen el koyması tavsiyesinde bulundu. Gerekirse Messi'nin dinlendirilmesini isteyen gazeteler,Tata'nın bu oyuncuyu ısrar etmesi halinde bile iyileşene kadar kadroya almamasını belirttiler. 

"Kendisiyle konuşacağız''

Barcelona hocası Martino, Real Betis karşılaşması sonrası Messi ile konuşacağını ancak ilk önce doktorlardan gelecek raporu beklediğini söyledi. Tata Martino, medyadan gelen eleştiriler üzerine "Ben doktor değilim onlar 'Leo oynayabilir' diyorlar. Ben de kadroya alıyorum. Durumunun acil olup olmadığına ben karar veremem" diyerek eleştirilere cevap verdi. 

"6 ile 8 hafta sahalardan uzak kalacak"

Messi'ye kötü haber doktorlardan geldi.

Yıldız futbolcunun 6 ile 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Messi'nın sol ayak kalça altı baldırında yırtık tespit edildiği belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada futbolcunun tedavisine önce Barcelona'da daha sonrada ülkesi Arjantin'de devam edeceği duyuruldu. (DHA, AA)

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Barcelona farkı açıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz