Futbol

Messi'nin sakatlığı ciddi

14 Kasım 2013 Perşembe 16:01 - Son Güncelleme 14 Kasım 2013 Perşembe 16:09

Bu sözler Messi'nin takım arkadaşı Pique'ye ait.

Barcelona'nın İspanyol oyuncusu Gerard Pique, takım arkadaşı Lionel Messi'nin sakatlığının ciddi olduğunu ve Arjantinli yıldızın moralinin bozuk olduğunu söyledi.

İspanyol basınına takımın yıldız oyuncusu Messi'nin yaşadığı son sakatlığa ilişkin açıklamalarda bulunan Pique, Arjantinli oyuncunun moralsiz olduğundan bahsetti.

Kasık bölgesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavisi devam eden Pique, Arjantinli oyuncuyla kendi durumunun farklı olduğunu vurgulayarak, "Messi'nin sakatlığı farklı. Birkaç kez üst üste sakatlık yaşadı ve belki de bu durum kendine duyduğu güveni kaybetmesine yol açtı. Benim Lionel gibi ayak kaslarıyla ilgili problemim olmadı" şeklinde konuştu.

"Kendisini çok moralsiz hissediyor ama bu normal. Ciddi bir sakatlık yaşıyor" diyen Barcelonalı savunma oyuncusu, Messi'nin psikolojik açıdan bu aralar zorlu bir dönem yaşamasına rağmen sonraki günlerde toparlanacağına inandığını ifade etti.

Barcelona'nın hafta sonu Real Betis ile oynadığı lig maçında sakatlanarak 20. dakikada sahayı terk eden Messi'nin yeşil sahalara 6 ile 8 hafta arasında döneceği açıklanmıştı.

Sıradaki Haber
Leverkusen’de Hilbert sakatlandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz