Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Mesut Özil dünya evine girdi

08 Haziran 2019 Cumartesi 02:59

Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, Amine Gülşe ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Mesut Özil ile Türkiye eski güzeli Amine Gülşe, İstanbul'daki nikah töreninin ardından dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan'ın düğünün yapıldığı Beşiktaş'taki boğaza nazır otele gelişinin ardından nikah törenine geçildi.

Ünlü futbolcu Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinin nikahını İstanbul Valisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Yerlikaya kıydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan ise Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinin nikah şahidi oldu.

Çifte mutluluk dileyen Erdoğan, evlilik cüzdanını Amine Gülşe'ye takdim etti.

"Nitelikli nesillere ihtiyacımız var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikahta yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Kendilerine Allahtan iki dünya saadeti diliyorum. Tabi evlilik uzun bir yolculuk iyi günler var kötü günler var. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Olumsuzluklar da sabırla karşılandıkça mutluluğa dönüşür. Nitelikli nesillere ihtiyacımız var. Milletler ailelerden oluşur dimi? Yıllarca bu ülkede maalesef 'doğum kontrolü' dediler ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. Ama inşallah bu vasıflı nesil bu dengeyi bozacak. Böylece milletimiz çok daha güçlü bir şekilde geleceğe yürüyecek, Aile cüzdanını da mesut amineye verelim ki aradığın zaman rahat bulursun."

Düğün törenine, çiftin yakınları ile spor ve sanat camiasından önemli isimler de katıldı.

Gelini baba evinden davul-zurna ile çıkardı

Bu arada 30 yaşındaki ünlü futbolcu Mesut Özil, düğün öncesi 26 yaşındaki Amine Gülşe'yi baba evinden davul zurna ile çıkardı.

Özil mutlu gününde savaş mağdurlarını unutmadı

Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, mutlu gününde savaş mağdurlarını da unutmadı. 16 bin kişilik düğün yemeği verdi.

Türk Kızılayı'nın açıklamasına göre Mesut Özil, Kızılay'ın aş evlerine, Suriye ve Türkiye'deki kamplarda kalan savaş mağdurlarına yemek verilmesi için bağışta bulundu.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık da, sosyal medya hesabından ünlü futbolcuya teşekkür etti. 

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler: Amine GülşeArsenalCumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanMesut ÖzilTürk asıllı Alman yıldız