Futbol

Mesut Özil'e iyi haber

27 Şubat 2014 Perşembe 15:36 - Son Güncelleme 27 Şubat 2014 Perşembe 15:39

Wenger, geçen hafta kadroya almadığı Mesut'a Stoke City maçında görev verecek.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, geçen hafta Sunderland ile oynadıkları lig maçında kadroda yer vermediği Mesut Özil'e Stoke City maçında yeniden görev vereceğini söyledi.

Basın toplantısında konuşan Fransız teknik adam, Bayern Münih ile oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi maçında penaltı kaçırmasının ardından dinlendirmeye karar verdiği Mesut Özil'in zor bir dönemden geçtiğini ve yeniden mental olarak hazır hale geldiğini söyledi.

Yoğun maç trafiğinin yaşandığı dönemlerde futbolcuların hem fiziksel hem de mental açıdan yoğun baskı yaşadığını vurgulayan Wenger, "Böyle durumlarda bazen dinlenmeye ihtiyaç duyarsınız. Özil'in de kaçırdığı penaltıdan sonra böyle bir araya ihtiyacı vardı" değerlendirmesinde bulundu.

Wenger, ligde cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Stoke City mücadelesinde Mesut Özil'in yanı sıra sakatlığı sona eren Belçikalı oyuncu Thomas Vermaelen'in de kadroda yer alacağını açıkladı.

Yoğun maç trafiğinden şikayet eden Wenger, "Aralık ayından bu yana ara vermeden maçlara çıkıyoruz. Bu gerçekten de inanılmaz bir durum. Başa çıkmak için olağanüstü çaba göstermelisiniz" şeklinde konuştu.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Türkiye'ye büyük müjde!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz