Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Mesut reddetti, Löw kapıdan çevrildi!

26 Eylül 2018 Çarşamba 12:03

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, İngiltere'de beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Arsenal antrenmanını izlemek isteyen Löw, tesislere alınmadı. Mesut Özil'in de Löw'ün görüşme teklifini geri çevirdiği iddia edildi.

Irkçı yaklaşımlara tepki göstererek, Almanya Milli Takımı'nı bırakan Mesut Özil, duruşundan taviz vermemekte kararlı. Almanya'nın ünlü gazetesi Bild, çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Gazete, Arsenal antrenmanını izlemek ve Özil ile görüşmek için Londra'ya giden Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'ün tesislere alınmadığını, manşetlerine taşıdı.

Menajer Olivier Bierhoff ile birlikte Arsenal'in antrenman sahasına giden Löw, kötü bir sürprizle karşılaştı.

Antrenmanı takip etmek isteyen ikili, Unai Emery'nin kararı doğrultusunda içeri alınmadı. Ayrıca, Mesut Özil'in de Löw'ün görüşme teklifini geri çevirdiği iddia edildi.

Alman basını, bu kararın Almanya Futbol Federasyonu'na hakaret olduğunu nitelendirildi

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, daha önce milli takımı bırakmasının ardından Mesut Özil'i bir kaç kez aradığını ancak sonuç alamadığını açıklamıştı

Etiketler: Almanya Futbol FederasyonuAlmanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim LöwAlmanya Milli TakımıArsenalMesut ÖzilUnai Emery