Futbol

"Mesut'un yerinde olsam milli takımdan ayrılım"

09 Temmuz 2018 Pazartesi 09:15 - Son Güncelleme 09 Temmuz 2018 Pazartesi 09:39

Alman Milli Takımı oyuncularından Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, takım menajeri Oliver Bierhoff'un oğluyla ilgili sözlerine tepki gösterdi. Baba Özil, "Mesut'un yerinde olsam milli takımdan ayrılım" dedi.

Mesut Özil’in babası Mustafa Özil, Bild am Sonntag’a verdiği demeçte, oğluyla ilgili açıklamalar yapan Alman Milli Takımı Menajeri Oliver Bierhoff’u eleştirdi. Özil, "Ben Mesut'un yerinde olsam, teşekkür eder 'buraya kadar' derim. Bu kadar incitme bedel olarak büyük. Mesut'un yerinde olsam istifa ederim" dedi.

Habere göre, Bierhoff'un, "Mesut Özil'i kadroya almaktan vazgeçme şıkkı düşünülebilirdi" açıklamasını, "yüzsüzlük" diye tanımlayan Mustafa Özil, "Benim görüşüme göre bu açıklama kendilerini (Bierhoff) kurtarmaya hizmet ediyor" dedi.

 "Mesut maçlarda yuhalandı ve günah keçisi ilan edildi. İncindiğini düşünüyorum"

Oğluna yapılan muamaleyi eleştiren Özil, "Hep aynı: Kazanınca birlikte kazandık. Kaybedince Özil yüzünden mi kaybediliyor? Mesut maçlarda yuhalandı ve günah keçisi ilan edildi. İncindiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel'den de kısa süre önce Mesut Özeil'e ''Açıklama yap'' çağrısı gelmişti. Grindel, Mesut Özil'in sessiz kalmasının birçok taraftarı hayal kırıklığına uğrattığını dile getirmişti.

İngiltere Premier Lig'de oynayan Türk futbolcular Cenk Tosun, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan, mayıs ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Londra'da buluşarak fotoğraf çektirmiş ve formalarını hediye etmişlerdi. Bu fotoğrafın ardından Almanya'da Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'a linç kampanyasına varan eleştiriler yapılmıştı. DFB ise olayı yönetememekten dolayı tepki görmüştü.

Sıradaki Haber
Paulinho eski takımına döndü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz