Futbol

"Mina Everton'a değil Galatasaray'a gitmeli"

17 Temmuz 2018 Salı 20:10 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2018 Salı 20:14

Kolombiya efsanelerinden Valderrama, Mina'nın "bir orta sıra takımı" olarak nitelediği Everton'ın yerine Galatasaray'ı tercih etmesini istiyor.

Everton, Fenerbahçe'nin de istediği Yerry Mina'yı Barcelona'dan transfer etmeye yaklaşmış durumda. Fakat Carlos Valderrama'ya göre, 23 yaşındaki stoperin tercihi Galatasaray olmalı

Ocak ayında Palmeiras'tan transfer edildikten sonra Camp Nou'da as oyuncu olmakta zorlanan Mina'nın talipleri, Kolombiya formasıyla geçirdiği iyi Dünya Kupası'nın ardından artmış durumda. Bu taliplerin arasında Fenerbahçe ve Everton da var.

Cenk Tosun'un da formasını terlettiği Everton, Mina'nın transferi için önemli aşama kaydetmiş durumda ama Kolombiya'nın eski futbolcularından Carlos Valderrama, bu transferin bir hata olacağı kanısında.

"Ben olsam Galatasaray'ı tercih ederdim"

Radio Caracol'a konuşan Kolombiyalı efsane, "Premier Lig çekici ama benim için en prestijli turnuva Şampiyonlar Ligi. Bence Mina, Everton gibi bir orta sıra takımına gitmemeli. Fatih Terim'in genç oyuncuları geliştirme konusunda iyi bir karnesi var. Ben Mina'nın yerinde olsaydım, Galatasaray'a giderdim." sözlerini kullandı.

Galatasaray Mina için zemin yokluyor fakat yüksek maliyet nedeniyle bu transferin gerçekleşmesi zor görünüyor.

Sıradaki Haber
Arsene Wenger'in Arsenal pişmanlığı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz