Futbol

Modric Mbappe'yi işaret etti

21 Kasım 2019 Perşembe 11:05 - Son Güncelleme 21 Kasım 2019 Perşembe 11:07

Luka Modric, Real Madrid'in kariyerine çok şey kazandırdığını belirtti. Hırvat yıldız, Paris Saint Germainli Mbappe'nin de dünyanın en iyi oyuncularından birisi olacağını dile getirdi.

Real Madrid ve Hırvatistan'ın yıldız ismi Luka Modric, futbol dünyası ve hakkında merak edilenlerle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Hırvat futbolcu, bu sezona istedikleri gibi başlayamasalar da eflatun-beyazlıların dünyanın en büyük kulübü olduğunu ve burada oynamaktan gurur duyduğunu söyledi:

"Oyun olarak son maçlarda kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum; ama bu yeterli değil. Daha da iyi olmalıyız. Çünkü her kupayı kazanmak istiyoruz"

Zidane'ın art arda 3 kez Şampiyonlar Ligi kazanarak kendini kanıtlamış harika bir teknik adam olduğunu vurgulayan Modric, Real Madrid'in yıldız transferi Eden Hazard'dan da övgüyle bahsetti:

"Eden, çok iyi bir insan ve muhteşem bir futbolcu... Kalitesini de zaten gösteriyor. Real Madrid’de Chelsea’de olduğu gibi başarılı bir kariyere sahip olacağına inanıyorum. Sadece uyum sağlamak için biraz zamana ihtiyacı var"

34 yaşındaki futbolcu, bu zamana kadar aynı sahayı paylaştığı en iyi ismin, Andres Iniesta da olduğunu itiraf etti.

Deneyimli orta saha oyuncusu, Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe'ye ise ayrı bir parantez açtı: Kylian çok yetenekli, harika bir oyuncu ve hâlâ çok genç... Bu performansını sürdürürse bir gün dünyanın en iyi oyuncularından birisi olacak.

Kaynak: TRT SPOR


 

Sıradaki Haber
Çalhanoğlu'ndan Avrupa'ya sitem
Yükleniyor lütfen bekleyiniz