Futbol

Modric yuvada kaldı

23 Mayıs 2019 Perşembe 10:19 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2019 Perşembe 10:22

Adı sık sık Inter'le anılan Luka Modric, Real Madrid'le sözleşme uzatma kararı aldı.

Kadrosunda yeniliğe gitmeye hazırlanan Real Madrid takımın iskeletini oluşturacak oyuncuların da kontratını uzatmayı ihmal etmiyor.

Altın Top kazanması halinde sözleşmesinin otomatik olarak 1 yıl daha uzatılacağı maddesi bulunan Modric, bu sezon işlerin Real Madrid için iyi gitmemesi nedeniyle sözleşme yenilemeyi bir süre erteledi.

Toni Kroos ve Nacho Fernandez’den sonra Luka Modric ile de sözleşme uzatma kararı alan Madrid yönetimi Hırvat yıldızla 2021 yılına kadar anlaşmayı planlıyor.

Bu sezon adının sık sık Inter’le anılması ve takımdan ayrılacağı haberleri Hırvat oyuncuyu oldukça rahatsız eden bir konu haline geldi.

Söylentilere son vermek ve gelecek yıla iddialı bir şekilde girmek için geçen yazdan farklı olarak eski performansına geri dönmek istemesi ve tekrardan Altın Top ödülünü kazanmak isteyen Hırvat yıldız tatil döneminde sıkı bir kamp yapmayı planlıyor.

Real Madrid yönetiminin ve Teknik direktör Zidane’ın güvenini boşa çıkarmak istemeyen deneyimli oyuncu gelecek sezona oldukça iddialı bir şekilde girerek takımına katkı vermeyi hedefliyor.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Real Betis'te Cocu sesleri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz