Futbol

Moise Kean'e ırkçı saldırı

03 Nisan 2019 Çarşamba 14:06 - Son Güncelleme 03 Nisan 2019 Çarşamba 17:04

Cagliari deplasmanında Juventus'un ikinci golünü atan 19 yaşındaki Moise Kean, kendisine ırkçı tezahüratlarda bulunan taraftarlara tepki gösterdi.

Avrupa futbolunda ırkçı saldırıların önüne geçilemiyor. Cagliari deplasmanında Juventus'un ikinci golünü atan 19 yaşındaki Moise Kean, kendisine ırkçı tezahüratlarda bulunan taraftarlara tepki gösterdi.

Avrupa futbolunun en önemli sorunlarından biri olan ırkçı saldırıların önüne geçilemiyor. Juventus, Cagliari deplasmanında 2-0 kazanırken, siyah-beyazlıların genç futbolcusu Moise Kean ırkçı saldırıların hedefi oldu.

Takımının ikinci golünü atan 19 yaşındaki oyuncu, Cagliari taraftarının önünde gol sevinci yaşayınca, ırkçı tepkiler gördü.

Yaşadığı sevincin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Kean, "Irkçılığa karşı en iyi tepki" ifadesini kullandı.

"Kean, sevincini tek başına değil takım arkadaşlarıyla yaşamalıydı"

Bu saldırıyı kınayan Juventus'un İtalyan futbolcusu Bonucci ise "Bu olayda iki tarafta suçlu. Kean, sevincini tek başına değil takım arkadaşlarıyla yaşamalıydı" dedi.

Juventus Teknik Direktörü Allegri ise; "Bu çirkinliği yapan Cagliari taraftarların küçük bir bölümü. Bu kişiler bir daha maçlara girememeli" diye konuştu.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Pele ile Mbappe Paris'te buluştu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz