Futbol

Morata'nın farklı heyecanı

07 Şubat 2019 Perşembe 14:58 - Son Güncelleme 07 Şubat 2019 Perşembe 14:59

Real Madrid altyapısından yetişen ve 8 yıl bu takımın formasını giyen Alvaro Morata, Cumartesi günü Atletico Madrid formasıyla eski takımına karşı sahaya çıkacak.

La Liga'da bu hafta sonu Atletico Madrid, sahasında Real Madrid'i konuk edecek. Ev sahibi ekibin gol yollarında en büyük umutlarından biri de Alvaro Morata olacak. İspanyol forvet bu maçta farklı bir heyecan yaşayacak. 

Futbola Real Madrid altyapısında başlayan ve 8 yıl bu formayı giyen Morata, eski takımına karşı sahaya çıkacak. 

2014 yılında Real Madrid'den ayrılarak Juventus'a transfer olan Morata, iki sezon sonra takıma geri döndü ve bir sene sonra da Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye imza attı. İngiltere'de geçen iki yılın ardından tecrübeli forvet doğduğu topraklara geri döndü ve şehrin diğer büyük takımı Atletico Madrid forması giydi. 

Kiralık olarak takıma katılan Morata, ilk maçında geçtiğimiz hafta yenilgiyle tanıştı. Takım, Real Betis'e 1-0 yenildi. 

22 haftası geride kalan La Liga'da Atletico Madrid, lider Barcelona'nın 6 puan gerisinde ikinci sırada. İlk ikiyi ise 2 puan geriden 42 puanlı Real Madrid takip ediyor. 

Alvaro Morata, aynı duyguları Şampiyonlar Ligi'nde de yaşayacak. Atletico Madrid, son 16 turunda Juventus ile eşleşti. 

Kaynak: TRT SPOR

 

 

 

 

Morata's progress could also define their path in the Champions League, with Juventus awaiting them in the last 16, and with the final taking place at their Wanda Metropolitano stadium.

Sıradaki Haber
Aleksander Ceferin yeniden UEFA başkanı oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz