Futbol

Mourinho muradına erdi!

12 Şubat 2015 Perşembe 16:14 - Son Güncelleme 12 Şubat 2015 Perşembe 16:35

Chelsea, Belçikalı yıldız oyuncusu Hazard'ın sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, yıldız oyuncusu Eden Hazard'ın sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Belçikalı 24 yaşındaki futbolcu Eden Hazard'ın sözleşmesinin 5,5 yıl daha uzatıldığı belirtildi.

İmza töreninin ardından konuşan Hazard, sözleşmesinin uzatılmasından mutluluk duyduğunu belirterek, "Buraya geldiğim 2012'den bu yana kendimi her zaman iyi hissettim ve kulübüm, her zaman yanımda olduğunu gösterdi" ifadesini kullandı.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, futbolunun gelişmesinde önemli katkısı olduğunu anlatan Hazard, şunları kaydetti:

"Taraftarlar her zaman harika ve takım arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Oynadığım futbolla herkese keyif vermeye çalışıyorum ve yaptıklarımın takdir görmesi beni mutlu ediyor. Seyircilerimizin de desteğiyle Wembley'de oynayacağımız Lig Kupası finali ve şampiyonluk dahil birçok turnuva kazanmayı hedefliyorum."

Mourinho ise Hazard'ın sözleşmesini uzatmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Attığı imzayla teknik ekibe ve onu dünyanın en iyi futbolcusu yapmak için çabalayan takım arkadaşlarına güvendiğini gösterdi" değerlendirmesinde bulundu.

Hazard, Chelsea formasıyla bu sezon çıktığı 36 karşılaşmada 13 gol ve 12 asistlik bir performans sergilemişti.

Sıradaki Haber
Fransa, Deschamps'ın sözleşmesini uzattı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz