Futbol

Mourinho yeni takımını bekliyor

04 Mart 2019 Pazartesi 13:13 - Son Güncelleme 04 Mart 2019 Pazartesi 14:54

Jose Mourinho, tekrar bir takımda görev almak için sabırsızlanıyor. 18 aydır kupa kazanmadığını belirten Portekizli teknik adam, ilk günkü heyecanını koruduğunu söyledi.

En son Manchester United'da görev yapan Jose Mourinho, yeşil sahalara dönmek için sabırsızlanıyor.

18 aydır kupa kazanmadığını belirten Mourinho, bir takımda görev almak istediğini kaydetti.

Real Madrid eski başkanı Ramon Calderon'un, "Mourinho, tekrar Real Madrid'i çalıştıracak" sözleri hakkında konuşan Portekizli teknik adam, "Ramon Calderon, bu konuda benden çok daha fazla şey biliyordur. La Liga Başkanı Javier Tebas'ın beni tekrar İspanya'da görmek istediğini biliyorum" ifadesini kullandı.

Real Madrid'in takım olarak iyi performans gösteremediğini belirten Mourinho, "Futbolcular özellikle büyük maçlarda pasif bir oyun sergiliyorlar. Bundan sonra Şampiyonlar Ligi’ne konsantre olmaları ve lig ikinciliği için mücadele etmeleri doğru olacaktır" dedi.

Vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun Madrid'den ayrılışını da yorumlayan Portekizli teknik adam, "Her sezon 40-50 gol atan bir oyuncuyu kaybettiler ve bu eksikliği tüm oyuncuların doldurması gerekiyor. Benzema, bu sezon daha skorer ama diğer oyuncuların da ona yardım etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Van Persie durdurulamıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz