Futbol

Mourinho'dan Barcelona yorumu

18 Şubat 2014 Salı 10:55 - Son Güncelleme 18 Şubat 2014 Salı 10:57

Mourinho Barça'nın tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşadığını iddia etti.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Barcelona ile Manchester City arasındaki maçı yorumladı.

İngiliz televizyonu ITV'ye konuşan Portekizli teknik adam, "Tarihlerine bakarsak favori tabii ki Barcelona. Ama bu sezonki Barcelona, geçmiş yıllardakinden çok farklı olduğunu gösterdi" şeklinde konuştu.

Katalan temsilcisinin tarihinin en kötü dönemlerinden birisini yaşadığını öne süren Mourinho, "Her ne kadar Lionel Messi gibi özel bir oyuncu ve daha fazlasına sahip olsalar da Manchester City onları eleyebilir" değerlendirmesinde bulundu.

Mourinho, son dönemlerde Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger için "başarısızlık uzmanı" ifadesini kullanmış, Manchester City çalıştırıcısı Manuel Pellegrini ile transferlere ödenen bonservis bedeli konusunda polemiğe girmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Manchester City ile Barcelona bu akşam karşı karşıya gelecek. Katalan temsilcisi, La Liga'da lider ve İspanya Kral Kupası'nda (İspanya Kral Kupası) yarı finalde bulunuyor

Sıradaki Haber
Serie A'da haftanın görünümü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz