Futbol

Mourinho'dan Drogba'ya övgü

04 Aralık 2014 Perşembe 11:25 - Son Güncelleme 04 Aralık 2014 Perşembe 11:29

Mourinho, Tottenham maçındaki performansı nedeniyle Didier Drogba'yı övdü.

İngiltere Premier Lig lideri Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Tottenham Hotspur maçındaki performansı nedeniyle Didier Drogba'yı övdü.

Chelsea'nin Tottenham Hotspur'u 3-0 yendiği karşılaşmada 1 gol ve asistle oynayan Drogba'nın performansını İngiliz basınına değerlendiren Portekizli teknik adam, "Fevkaladeydi. Ondan beklediğim tam olarak bu. Önemli olan, onun burada olması ve kariyerini Chelsea'de bitirecek olması" diye konuştu.

Drogba'nın futbol kariyerini ne zaman sonlandıracağının kendisine bağlı olduğunu vurgulayan Mourinho, "Bu, tamamen onun isteğine kalmış ve kişisel bir durum. Bence, futbol kariyerinin ardından başka şeyler için de Chelsea'de kalmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Diego Costa'nın bir maçlık cezası nedeniyle oynayamadığını hatırlatan Mourinho, "Costa'ya ihtiyaç duyduk ama bizim mantalitemiz doğruydu. O oynamadığında ağlayacak değiliz çünkü onun yerine forma giyenlere de güveniyor ve karşılığını alıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Chelsea'de 8 yıl forma giymesinin ardından Çin'in Shenhua takımı ve Galatasaray'da oynayan 36 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü, sezon başında yeniden eski takımına dönmüştü.

AA

Sıradaki Haber
Ronaldinho'nun 'Altın Top' tercihi...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz