Futbol

Mourinho'dan Sterling ile ilgili çarpıcı yorum

04 Nisan 2015 Cumartesi 13:40 - Son Güncelleme 04 Nisan 2015 Cumartesi 13:49

Mourinho'dan Liverpool ile sözleşme uzatmayan Sterling için çarpıcı açıklama...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Liverpool ile henüz sözleşme yenilemeyen Raheem Sterling'in durumuna ilişkin, "Her futbolcunun bir bedeli vardır" dedi.

İngiliz basınına konuşan Mourinho, Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers'ın satmayacaklarını açıklamasına rağmen kulübün haftalık 100 bin sterlinlik sözleşme uzatma teklifini reddettiği öne sürülen Raheem Sterling'in durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Benimle çalışmak istemeyen futbolculardan hoşlanmam"

Kulübünden ayrılmayı isteyen oyuncuların önünün açılması gerektiğini savunan Mourinho, "Açıkça söyleyeyim, benimle çalışmak ve takımımda oynamak istemeyen futbolculardan hoşlanmam" dedi.

"Her futbolcunun bir bedeli vardır"

İnter'de görev aldığı dönemde Zlatan Ibrahimovic'in bu nedenle Barcelona'ya satıldığını belirten Mourinho, "Her futbolcunun bir bedeli vardır. Futbolcunun adı, bu durumu değiştirmez" değerlendirmesini yaptı.

Chelsea ile sözleşme yenileyen Eden Hazard'ı örnek gösteren Portekizli teknik adam, "Onun Chelsea'den ayrılmasını ister miyim? Hayır ama gitmek isterse ve benle çalışmayacağını söylerse, Eden Hazard'a bir bedel biçilir mi? Tabii ki biçilir" ifadelerini kullandı.

Cech'in transferine yeşil ışık

Mourinho, Thibaut Courtois'ın performansının ardından takımın ikinci kalecisi haline gelen Petr Cech'in kariyerinde Chelsea'nin önemli bir rolü olduğunu belirterek, "Onun da kulübe kazandırdıklarını hatırlamamız gerek. Bu nedenle durumuna özel bir açıdan bakmalıyız. Bence ayrılma konusunu tartışma ve sonuçlandırma hakkını elde etti" diye konuştu.

Sıradaki Haber
ÖZET | Wolfsburg'dan Stuttgart'a ağır darbe
Yükleniyor lütfen bekleyiniz