Futbol

Mourinho'dan Wenger'i kızdıracak yorum

14 Şubat 2014 Cuma 22:02 - Son Güncelleme 14 Şubat 2014 Cuma 22:32

Chelsea Menajeri Mourinho, "Wenger kaybetme konusunda uzman" dedi.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Manchester City menajeri Manuel Pellegrini'nin ardından, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'i de karşısına aldı. Mourinho, Wenger'in "kaybetme konusunda uzman" olduğunu savundu.

İngiltere Federasyon Kupası öncesi düzenlenen basın toplantıları, Arsenal Menajeri Arsene Wenger ile Chelsea Menajeri Jose Mourinho arasında söz düellosuna dönüştü.

Wenger, Chelsea Menajeri Mourinho'nun her fırsatta yinelediği, "Şampiyonluk için favori değiliz" ifadesini yorumladı. Chelsea'nin lider durumda olduğunu hatırlatan Wenger, "Şampiyonluk yarışında olmadığınızı söylediğiniz taktirde doğal olarak kaybedemezsiniz. Ben sonuna kadar şampiyon olmak için yarışacağımızı söylüyorum" dedi.

Wenger: "Mourinho korkuyor"

Fransız menajer, Mourinho'nun şampiyonluğu kaybetmekten korktuğu için sürekli bu şekilde konuştuğunu da savundu. Wenger'e, Mourinho'nun cevabı ise çok sert oldu.

Mourinho: "O kaybetme konusunda uzman"

Chelsea menajeri, Wenger'in kaybetme konusunda bir uzman olduğunu ileri sürdü. Arsenal'in 8 yıldır kupa kazanamadığını hatırlatan Mourinho, "Wenger 8 yıldır kupa kazanamadı. O kaybetme konusunda uzman; ben ise değilim. Onun dediği gibi başarısız olmaktan korkuyorsam; bunun nedeni çok az başarısız olmamdır" diye konuştu.

Mourinho, Chelsea'nin başında bu kadar uzun süre kupa kazanamaması halinde görevini bırakacağını ve bir daha da asla kulübe dönmeyeceğini söyledi.  (Ntvspor)

Sıradaki Haber
ÖZET | Mainz'dan Hannover'a geçit yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz