Futbol

Mourinho'nun Lampard üzüntüsü!

06 Haziran 2014 Cuma 12:05 - Son Güncelleme 06 Haziran 2014 Cuma 14:03

Mourinho: "Chelsea'nin kapısı Lampard'a her zaman açık"

 İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, takımdan sezon sonunda ayrılan İngiliz oyuncu Frank Lampard'ın kulübe farklı görevlerle yeniden gelebileceğini söyledi.

İngiliz basına konuşan Mourinho, Chelsea'de 13 yıldır görev yapmasının ardından kulüpten ayrılan Frank Lampard'a çok üzüldüğünü vurgulayarak, "Ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin edemezsiniz. Yine de bu sürecin bir şekilde mutlu sonla biteceğini ve Lampard'ın bir gün kesinlikle Chelsea'ye geri döneceğini hissediyorum" dedi.

Chelsea Başkanı Roman Abramovich ile konuştuğunu ve onun da aynı düşüncede olduğunu belirten Mourinho, "Abramovich, ben, personel, kulüpte herkes geri dönmesini istiyor. İstediği şekilde dönebilir, yeter ki gelsin" ifadesini kullandı.

Chelsea'nin kapısının Lampard'a her zaman açık olduğunu kaydeden Mourinho, "İsterse antrenör olur, ya da teknik direktör eğitimi alarak yardımcım olur. Zaten bunun eğitimini de alıyor. Kulüpte farklı bir rol isterse, ona da başlayabilir" şeklinde konuştu.

Lampard'ın kulüp tarihinin en önemli oyuncuları arasında yer aldığını hatırlatan Portekizli teknik adam, Lampard'ın Chelsea'deki kariyerinin bitmediğini, sadece kısa bir ara yaşanacağını da savundu.

İngiliz futbolcu Lampard'ın Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası finallerinin ardından milli takımını da bırakması ve futbol hayatına gelecek sezon ABD'de devam etmesi bekleniyor.

Etiketler : LampardMourinho
Sıradaki Haber
Sneijder ve Kuyt Brezilya'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz