Futbol

Mourinho'ya inanılmaz teklif!

06 Mayıs 2015 Çarşamba 10:51 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2015 Çarşamba 10:59

Rus milyarder Abramovic, Mourinho'ya reddedilmesi imkansız bir teklif sundu.

2017 yılında sözleşmesi bitecek olan Portekizli menajere yıllık 16 milyon Euro’dan 2 yıllık daha teklifte bulunan Rus milyarderin, Mourinho'dan olumlu yanıt aldığı İngiliz basınında yer aldı.

Chelsea'de önümüzdeki sezonun planları başladı

Premier Lig'de kazandığı şampiyonluk sonrası önümüzdeki yılın hedefleri için transfer çalışmalarına başlayan Chelsea'de hedefteki isimler belli oldu. Jose Mourinho ile Roman Abramovic buluşmasında, Portekizli teknik adamın yeni sözleşme imzalama konusunda anlaşmalarının yanı sıra önümüzdeki sezon için transfer hedefleri de konuşuldu. İngiliz basınına göre Chelsea'nin hedefinde 4 isim var. Bunların, Atletico Madrid'in genç yıldızı Antoine Griezmann, Lyon'un forveti Alexandre Lacazette, Real Madrid'li defans oyuncusu Raphael Varane ve Getafe takımının İspanyol file bekçisi Vicente Guaita olarak belirlendiği yazıldı. Ayrıca takımlarından ayrılma durumlarında Real Madrid'li Bale ve Barcelona'lı Pedro'nun da Mourinho'nun listesinde yer aldığı iddia edildi.

Jose Mourinho'nun takımdan göndermeyi düşündüğü isimler ise Çek kaleci Petr Cech, Brezilyalı orta saha oyuncusu Oscar ve geçen yıl Atletico Madrid'den transfer edilen sol bek Filipe Luis olduğu belirtildi. Chelsea'nin Filipe Luis'i, Antoine Griezmann transferinde takas olarak kullanacağı yazıldı. 

Sıradaki Haber
Futbolda böylesi görülmedi!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz