Futbol

Münih unvanını korudu

29 Ekim 2016 Cumartesi 19:32 - Son Güncelleme 29 Ekim 2016 Cumartesi 16:40

Bayern Münih'in deplasmanda Augsburg'u 3-1 yendiği karşılaşmada Lewandowski 2 gol attı.

Lider Bayern Münih'in Polonyalı futbolcusu Robert Lewandowski, takımının deplasmanda Augsburg'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol kaydederek ligde 5 maç aradan sonra fileleri havalandırdı.

WWK Arena’da oynanan karşılaşmada Bayern Münih'in gollerini 18. ve 48. dakikalarda Lewandowski ve 21. dakikada Arjen Robben kaydetti. Augsburg’un tek golü ise 67. dakikada Ja-Cheol Koo'dan geldi.

Ev sahibi ekipte milli futbolcu Halil Altıntop, ilk 11'de başladığı maçta 65 dakika forma giydi.

Bundesliga'da 7. galibiyetini elde eden Carlo Ancelotti yönetimindeki Bayern Münih, puanını 23'e çıkarttı ve namağlup liderliğini sürdürdü. Üst üste 2. mağlubiyetini yaşayan Augsburg ise 8 puanda kaldı.

Günün diğer karşılaşmasında Bayer Leverkusen, konuk olduğu Wolfsburg'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Kırmızı-siyahlıların gollerini 79. dakikada Admir Mehmedi ve 83. dakikada Tin Jedvaj'ın kaydederken, ev sahibi ekibin tek golünü 37. dakikada Maxi Arnold attı.

Leverkusen ekibinde forma giyen milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamadı.

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Freiburg, deplasmanda Werder Bremen'i 3-1, Leipzig de konuk olduğu Darmstadt 98'i 2-1 mağlup etti. Ligin yeni takımlarından Leipzig, 9 hafta sonunda yenilgisiz yoluna devam ederek 21 puana ulaştı.

Sıradaki Haber
3 puan Yunus ve Levin'den
Yükleniyor lütfen bekleyiniz