Futbol

Mutlu sona çok yakın!

12 Mart 2016 Cumartesi 14:03 - Son Güncelleme 12 Mart 2016 Cumartesi 12:04

PSG, Troyes'i yenmesi halinde 8 hafta kala şampiyonluğunu garantileyecek.

 Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) 30. haftasında Paris Saint-Germain (PSG), yarın konuk edeceği Troyes deplasmanından 3 puanla dönerek şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Fransa futbolunun son yıllardaki yükselen değeri PSG, üst üste 4. şampiyonluğunu ilan etmek amacıyla ligin son sırasında yer alan Troyes takımıyla yarın TSİ 15.00'da deplasmanda karşılaşacak.

Ligde en yakın rakibi Monaco'nun 22 puanla önünde yer alan PSG, yarınki maçı da kazanması halinde puanını 77'ye çıkararak ligin bitimine 8 hafta kala zirvede yer almayı garantileyecek.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz temsilcisi Chelsea'ye eleyerek adını son 8 takım arasına yazdıran PSG, Fransa Kupası'nda yarı finalde, Fransa Lig Kupası'nda ise final turunda yer alıyor.

Sezonu 4 kupayla kapatmayı hedefleyen Fransa temsilcisi, bu sezon ligde 27, son 2 sezonda ise 36 maçta yenilgi yüzü görmemesine rağmen 28 Şubat'ta Olympique Lyon ile deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kaybetmiş ve sezonu yenilgisiz şampiyon kapatma şansını elinde kaçırmıştı.

Etiketler : FransaPSGşampiyon
Sıradaki Haber
Lider, Sassuolo'yu tek golle geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz