Futbol

Nani siftah yaptı, Valencia galip

25 Eylül 2016 Pazar 19:43 - Son Güncelleme 25 Eylül 2016 Pazar 16:50

La Liga'da Valencia ikinci galibiyetini alırken maça 1 gol ve bir asitle Nani damgasını vurdu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 6. haftasında Valencia, deplasmanda Leganes'i 2-1 yendi. Fenerbahçe'den Valencia'ya transfer olan Portekizli Nani, 1 gol ve 1 asistle takımının galibiyetinde öne çıkan isim oldu.

Ev sahibi Leganes, 21. dakikada Alexander Szymanowski ile 1-0 öne geçerken, Valencia'nın beraberlik golü 33. dakikada tartışmalı bir pozisyonun ardından Nani'den geldi. İlk yarı 1-1'lik skorla sona erdi.

51. dakikada Nani'nin asistinde Mario Suarez, Valencia'yı 2-1 öne geçiren golü attı. 62. dakikada Leganes'in kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Szymanowski'nin şutunda kaleci Diego Alves gole izin vermedi.

Maçı 2-1 kazanan Valencia, 4 yenilgi ile başladığı La Liga'da teknik direktör değişikliğinden sonra art arda ikinci galibiyetini alarak, puanını 6'ya çıkardı.

Valencia'da Pako Ayestaran'ın yerine geçici olarak teknik direktörlüğe getirilen "Voro" lakaplı Salvador Gonzalez'in kötü gidişi durdurmasından dolayı takımın başında devam etme olasılığı olduğu yorumları yapıldı.

Sıradaki Haber
Griezmann, Emre'yi üzdü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz