Futbol

Napoli fırsat tepti

23 Şubat 2016 Salı 00:10 - Son Güncelleme 22 Şubat 2016 Pazartesi 22:15

26. haftanın kapanış maçında Napoli, Milan ile 1-1 berabere kaldı.

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 26. haftasının kapanış maçında Napoli, konuk ettiği Milan ile 1-1 berabere kaldı ve liderliğe yükselme şansını kullanamadı.

Napoli’deki San Paolo Stadı’nda oynanan haftanın kapanış maçını, hakem Luca Banti yönetti.

Karşılaşmanın ilk yarısının 39. dakikasında ev sahibi takım Lorenze Insigne ile 1-0 öne geçerken, konuk Milan, Giacomo Bonaventura’nın golüyle eşitliği yakaladı: 1-1.

Devreye eşitlik giren iki takım, ikinci yarıda da maçtaki dengeyi lehlerine değiştirmek için çabaladılar ama başarılı olamadı.

Karşılaşmanın son anlarında iki takım da birbirlerinin kalesinde gol ararken, bu arayışlardan gol sesi çıkmayınca müsabaka eşitlikle sona erdi.

Her iki takımın da 1’er puan aldığı maç sonrası ev sahibi Napoli, lider Juventus’un 15 maç aradan sonra puan kaybettiği haftada eline geçirdiği lider olma fırsatını, bu maçta aldığı beraberlikle iyi kullanamadı.

Bu arada Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri, 74. dakikada hakem Banti’ye yönelik protestosundan ötürü, hakem tarafından tribüne gönderildi.

Napoli, bu maç sonrası puanını 57’ye yükselterek, liderle arasındaki farkı 1 puana düşürdü. Deplasmandan 1 puanla ayrılan konuk Milan ise 44 puanla 6. sırada yer aldı.

Öte yandan, ligde devam eden gol krallığı mücadelesinde de Napoli’nin Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain 24 golle liderliğini açık ara sürdürdü.

Sıradaki Haber
"Bunlar seçilmiş kişiler"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz