Futbol

Navas, Casillas'a meydan okudu

17 Ağustos 2014 Pazar 09:40 - Son Güncelleme 17 Ağustos 2014 Pazar 10:20

Real Madrid'de kaleci rekabeti kızışıyor. Yeni transfer Navas kendinden emin.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in yeni transferi kaleci Keylor Navas, iddialı açıklamarada bulundu.  

Dünya Kupası'nda Kosta Rika’nın kalesini koruyan Keylor Navas, performansıyla yıldızlaşmıştı. Bu sezon İspanyol devi Real Madrid'de transfer olan Navas, basının karşına çıktı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Navas; "Zamanı geldiğinde hazır olacağım" diye konuşurken, Casillas ile arasında oluşacak rekabete de değindi.

Kosta Rikalı kaleci; "Çok rahatım. İdman yapıp hazır olmaya çalışıyorum. İlk 11’de başlayıp başlamayacağım hakkında endişeli değilim, sadece fırsat geldiğinde ve oynamam gerektiğinde hazır olmaya çalışıyorum" diye cevap vererek üstü kapalı forma için savaşmaya hazır olduğu mesajını verdi.

Casillas'ın Madrid ekibi için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunun altını çizen Navas; "Onun kulübüne geldim ve kendisi Real Madrid'e çok şey vermiş bir futbolcu. Aynı pozisyonda oynuyoruz ama sonuçta hepimiz insanız ve iyi geçinmeye çalışıyoruz. Kendimi geliştirmek için ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Takımdaki arkadaşlığa da değinen tecrübeli eldiven; "Herkes beni sıcak karşıladı ve yeni bir yere geldiğinizde herkesi tanımaya çalışırsınız. James ile aynı otelde kalıyorum bu nedenle de onunla daha samimiyim, ama herkes bana yardımcı oldu ve mutluyum" diye cevap verdi.

Son olarak Navas; "Real Madrid çok özel bir kulüp ve ömür boyu sürmesini isteyeceğiniz türde bir rüya" diyerek transferinden duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirdi. (Sporx)

Sıradaki Haber
Almanya Kupası'nda Stuttgart'a şok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz