Futbol

Ne yaptın Lucescu?

17 Kasım 2014 Pazartesi 10:59 - Son Güncelleme 17 Kasım 2014 Pazartesi 11:19

Hazırlık maçında sertlik dozu artınca Mircea Lucescu beklenmedik bir şey yaptı,

Shakhtar Donetsk ile Olimpik Donetsk'in karşı karşıya geldiği hazırlık maçında sertlik dozu artınca Mircea Lucescu dayanamadı. Karşılaşmaya müdahale eden Lucescu, takımını sahadan çekerek karşılaşmayı sonlandırdı.

Ukrayna futbolu dün son derece ilginç görüntülere sahne oldu. Başrolde ise Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu vardı. Milli arayı boş geçirmek istemeyen aynı kentin iki takımı, Shakhtar Donetsk ile Olimpik Donetsk özel maçta karşı karşıya geldi.

Kiev'de oynanan karşılaşmanın 39. dakikasında oyun sertlik nedeniyle gerildi, o ana kadar üç sarı kart çıktı. İki takım oyuncularının sinirleri gerilirken, Shakhtar çalıştırıcısı Mircea Lucescu birden sahaya daldı. Sağa sola bağırıp çağıran Rumen hoca, takımını sahadan çekerek hakemlerden maçı sonlandırmasını istedi.

"Ne yaptın Lucescu?" 

Shakhtar teknik direktörü, maçın iptal edilmesinin hocaların ortak kararı olduğunu ifade etmesine karşın Rumen basını "Skandal", "Lucescu maçı iptal ettirdi" ve "Ne yaptın Lucescu?" başlıkları ile olayı duyurdu. 

"Saldırganlık sürekli artıyordu"

Lucescu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Olimpikli futbolcular sanki Ukrayna liginde bir kader maçı oynuyormuşuz gibi davranıyorlardı. Ancak bu sadece bir hazırlık maçıydı. Sahadaki saldırganlık her geçen dakika artıyordu. Bizim oyuncular da aynı şekilde karşılık vermeye başladılar. Ciddi sakatlıklar yaşanabilirdi. Birilerinin bunu durdurması gerekiyordu" dedi.  (Skorer)

Sıradaki Haber
48 takım İzmir'de buluşacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz