Futbol

Neuer'in menajerinden ayrılık açıklaması

07 Temmuz 2019 Pazar 13:35 - Son Güncelleme 07 Temmuz 2019 Pazar 13:44

Manuel Neuer, kariyeri ile ilgili önemli bir kararın eşiğinde. Menajeri, tecrübeli kalecinin Bayern Münih'ten ayrılabileceğini açıkladı.

Manuel Neuer'in menajeri Thomas Kroth'tan sürpriz bir açıklama geldi. Kroth, Neuer'in 8 yıldır formasını giydiği Bayern Münih'ten ayrılabileceğini belirtti.

33 yaşındaki kalecinin hedeflerini anlatan Kroth, "Neuer, başarı odaklı bir karaktere sahip. EURO 2020 ile Şampiyonlar Ligini kazanmak istiyor" ifadesini kullandı. Bayern Münih ile dört İngiliz ekibi arasında ciddi bir güç farkı olduğunu dile getiren Thomas Kroth, "Bavyera ekibinin şu anda bu takımlarla rekabet edecek gücü yok" dedi.

Alman kalecinin geleceği konusunda karar vermesi gerektiğini belirten Kroth, "Sözleşme uzatıp, kariyerini Bayern'de sonlandırmak elbette ki açık bir seçenek. Ancak tek seçenek değil" dedi.

Alman Menajer, Alman kalecinin 2021 yılında emekli olmak istemediğini de vurguladı.

2011-2012 sezonunda Bayern Münih'e transfer olan tecrübeli kaleci, Bavyera ekibiyle bu güne kadar 336 maça çıktı. Almanya Milli takımının da 88 kez formasını giyen Manuel Neuer'in, Bayern Münih ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Mısır Futbol Federasyonu Başkanı istifa etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz