Futbol

Neymar Barça'da çok mutlu

04 Aralık 2013 Çarşamba 16:17 - Son Güncelleme 04 Aralık 2013 Çarşamba 16:20

Neymar kadrodaki rekabetin kendisini endişelendirmediğini söyledi.

Barcelona'nın Brezilyalı genç oyuncusu Neymar, kulübünde çok mutlu olduğunu açıkladı.

UEFA'ya konuşan Neymar, Brezilya'dan ayrılma kararını almasında babasının öğüdünü dinlediğini belirterek, "Ayrılmak için doğru zamandı. Barcelona gibi harika bir kulüp için oynuyorum ve beni burada sevgiyle karşılıyorlar" şeklinde konuştu.

"Brezilya'da top size geldiğinde mutlusunuzdur. Mutluysanız, her şey yolundadır" diyen Neymar, Barcelona tercihinin ardından sevincinin her geçen gün daha da arttığını vurguladı.

Katalonya'daki yaşama alışmasında ailesi ile milli takım arkadaşı Daniel Alves'in kendisine çok yardımcı olduğunu belirten ve yıldız futbolcularla yan yana oynamaktan zevk aldığını vurgulayan 21 yaşındaki oyuncu, "Bazen her şey rüya gibi. Soyunma odasına indiğimde bir yanımda Messi, diğerinde Xavi oluyor. Çok heyecan verici bir duygu" şeklinde konuştu.

Barcelona'da top oynamaktan gurur duyduğunu ve kadrodaki rekabetin kendisini endişelendirmediğini söyleyen genç Brezilyalı, uyum sürecini atlattığını söyledi.

Bu sezon Barcelona formasıyla 33 maça çıkan Brezilyalı oyuncu, bu karşılaşmalarda 12 gol, 20 asistlik bir performans sergiledi.

Etiketler : BarcelonaNeymar
Sıradaki Haber
Ronaldo'nun müzesi açılıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz