Futbol

Neymar cezaya tepkili!

23 Haziran 2015 Salı 10:34 - Son Güncelleme 23 Haziran 2015 Salı 10:50

4 maç ceza alan Neymar, Copa Amerika'nın kendisi için bittiğini söyledi.

Copa Amerika'da C grubundaki son maçında Venezuela ile karşılaşan Sambacılar, Neymar'ın yokluğunda sahadan 2-1 galip ayrılarak , aldığı 3 puan ile grubunu lider tamamlamayı başardı.

Neymar, Şili'nin Başkenti Santiago'da oynanan maçı tribünlerden takip etti. Şili'den ayrılırken kameralara yakalanan yıldız oyuncu, cezasına oldukça tepkiliydi. 

Copa Amerika'nın kendisi için bittiğini belirten yıldız futbolcu "Copa Amerika benim için bitti. Bu yüzden beni burada tutabilecek hiç bir neden yok. Oyunun dışında kalmam çok kötü oldu ve eğlenecek hiçbir şey bulamıyorum. Oyunun içinde olsaydım, benim için de eğlenceli olurdu." dedi.

Hatalarından ders çıkarması gerektiğini vurgulayan Neymar "Şu an buna dair tüm düşünceleri geride bıraktım ve tamamen ailem ile yapacağım tatile odaklandım. Cezanın geri dönmesi için az da olsa ümidimiz vardı. Şimdi o da gitti. Şu an ders çıkarma vakti. Sadece benim için değil tabii herkes için. Hayatım boyunca yaşadığım şeylerden , daha önceleri de ders çıkardım." şeklinde konuştu. 

Copa America'da Neymar'sız yoluna devam edecek Brezilya, çeyrek final mücadelesinde Paraguay ile karşılaşacak.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
İngiltere ve ABD çeyrek finalde!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz