Futbol

Neymar ile taraftarlar arasındaki buzlar eriyor

29 Eylül 2019 Pazar 13:04 - Son Güncelleme 29 Eylül 2019 Pazar 13:04

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a konuk olacak Paris Saint Germain'in yıldız oyuncusu Neymar, form grafiğini yükseltiyor.

Bordeaux karşısında galibiyet golünü kaydeden Brezilyalı yıldız, taraftarın kendisine olan kırgınlığının da yavaş yavaş aşılmaya başladığını ifade etti.

Yaz transfer döneminde takımdan ayrılmak istediğini dile getiren ve bu yüzden taraftarlarla arası açılan Neymar, seyircinin gönlünü almaya başladı.

Bordeaux deplasmanında takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Neymar'ın uzun süren gol sevinci, Fransa basınının da gündemindeydi.

Konuyla ilgili yöneltilen soruya ilginç bir cevap veren Brezilyalı yıldız,

"Taraftarla ilişkim biraz evliliğe benziyor. Bazen eşinizle tartışır ve bir süre konuşmazsınız. Ancak birbirinize olan sevgi ve ilginiz sayesinde zamanla herşey normale döner. Ben Paris'e zaferler kazandırmak için sahada her şeyimi vereceğim. Kutlamaları taraftarımızla birlikte yaparız."  dedi.

Neymar, Galatasaray maçında oynayabilecek mi?

Geçtiğimiz sezon son 16 turunda Manchester United’a 3-1 mağlup olup elenen PSG’de, sakatlığı sebebiyle İngiliz ekibine karşı oynayaman Neymar, maç sonrası sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilerde bulunmuştu.

UEFA, hakemlere karşı küçük düşürücü sözler sarf ettiği için Neymar'a 3 maç ceza vermişti. PSG'nin son 16 turunda elenmesi ve bu sezon da turnuvaya direkt olarak gruplardan katılmasıyla Neymar'ın 3 maçlık cezası, gruptaki ilk maç itibarıyla başladı.

Gruptaki ikinci maçında Galatasaray ile oynayacak olan PSG'de Neymar, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Paris ekibi, üçüncü maçta Club Brugge ile oynayacak ve Neymar'ın cezası bu maçla birlikte sona erecek.
 

Kaynak:TRT SPOR

Sıradaki Haber
Madrid derbisi golsüz bitti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz